OSX App doesn't start(Buid succeeded)

0

Problem: I am unable to launch my OSX app.

Software versions:

  • XCode Version 8.1 (8B62)
  • macOS Siera 10.12.1 (16B2657)

I've already tried:

  • I don't have any changes in my version control.
  • Also it works fine on my colleague's computer
  • I've already tried to clean, Also used deep clean
  • I've overloaded my mac twice
  • I've already removed derived data

But still unable to run OSX app. It just build successfully all the time and isn't going to launch my app.

I googled about it.

https://www.google.com/search?q=xcode+%22build+secceded%22&oq=xcode+%22build+secceded%22&aqs=chrome..69i57.12138j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=xcode+%22build+succeeded%22+%22App+doesn%27t+run%22

But haven't found something helpful.

Any suggestions? Probably I missed something... but I think it is a system bug. And I have to clean or relaunch something. But I've already tried all what I was able to guess.

Information from console:

  • /Users/UserName/Library/Developer/Xcode/DerivedData/AppName-awtljghmrbqhgebrvruwulpmysqx/Build/Products/Debug/App Name.app/Contents/MacOS/App Name signature not valid: -67030
  • proc 1042: load code signature error 4 for file "App Name"
  • AMFI: allowing exception handler for 'App Name' (2504) because the process is unsigned.

  • Got a connection, waiting for process information for launching or attaching.

  • error: Attach failed: "No such process".
  • error: attach failed.
  • 1 +0.000000 sec [09c9/1503]: error: ::read ( 3, 0x700009325a40, 1024 ) => -1 err = Bad file descriptor (0x00000009)
  • Exiting.

PS Any way. thanks for attention.

objective-c
xcode
macos
xcode8
macos-sierra
asked on Stack Overflow Nov 15, 2016 by ZevsVU • edited Dec 2, 2016 by ZevsVU

0 Answers

Nobody has answered this question yet.


User contributions licensed under CC BY-SA 3.0